O-ring webshop Kosovo
menu

Gjeni unazën e duhur O

unit of calculation
search
search
Value for the inside diameter in mm. (e.g. 10 or 25.5)
Enter a value for the cross section in mm.
material
i
Fortësi
i
AS/BS 
i
Certificate
i
Color
i
A nuk mund ta gjeni akoma unazën e saktë O? Kliko këtu dhe na kontaktoni.

Uebshopi O-ring nga Kosova

Për çdo aplikim dhe industri dhe në çdo madhësi dhe material.

A nuk mund ta gjeni akoma unazën e saktë O? Kliko këtu dhe na kontaktoni.
check Simplified online ordering
check Express worldwide Delivery
check Large Stock
check Next day delivery

Mirësevini në webfaqen më të madhe O-ring në Evropë!

Nëse nuk e kemi, askush nuk do! Por nëse nuk e kemi, sigurisht që mund të prodhojmë sipas specifikave tuaja. Eur-O-Rings specializohet në unaza O. Ne kemi një stok të madh prej më shumë se 117000 sku përhapur në 2 depo. Me përvojën tonë prej më shumë se 20 vjet, ne mund t'ju ndihmojmë me të gjitha zgjidhjet tuaja të vulosjes. Ne jemi kryesisht një kompani B2B, por edhe furnizim për konsumatorët. Jemi krenarë që bëjmë vula dhe unaza o të mundshme për të gjitha industritë. Ekspertiza jonë shkon shumë më tej, kjo është arsyeja pse kemi shumë vite klientë nga të gjithë sektorët në të gjithë botën. Nëse keni nevojë për unaza O-Norsok M710 të klasës AED (dekompresion anti-eksploziv) ose jeni në kërkim të unazave O të klasës së ushqimit (FDA), ose jeni në kërkim të unazave O të ujit të pijshëm, ne kemi kthimin tuaj . Ne dërgojmë në të gjithë botën me korrierët më të mirë (ose nëse dëshironi, atëherë me korrierin tuaj) dhe asnjë kërkesë nuk është e çuditshme. Shërbimi është fokusi ynë kryesor, sepse preferojmë marrëdhëniet afatgjata në shitjet e shkurtra. Shfletoni nëpër webshopin tonë të unazave të ouw dhe na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje, kërkesë ose koment.